Blog search

Archives

Tags

Good time in Greece

I have been now in Estonia since june and I’m adapting slowly. It’s weird that when I came out from the plane i had this feeling that I have been there only one day- 6 months went so fast like a blink of an eye .
I had really good time in Greece- I met a lot of good Greeks and people from many other countries aswell and I have realised that I miss those people a lot. Also I had the opportunity to learn many new things about the culture and the way of living. And of course coffee and food- now I use all the time lemon juice and I’m making even my own frappe. But I do miss a lot feta cheese. I even got a chance to visit also some other countries near by.
Now I’m looking forward to visit someday Greece again because there is lot of things still to see and definately my priority is to conquer Mount Olympos- I’m training for this 😀
This post is going to be my last in this blog. I wish all the best for the people who stayed behind!!!!. Special thanks to people who made my staying great and experienceful as possible: my project coordinator Eirini Skouli, mentor Vangelis Koutalis and of course Sofia I. Georgeli.

Eno 🙂

Eestisse jõudsin juunikuus ja hakkan tasapisi juba ära harjuma uue olukorraga. Alguses oli veider tunne- tulin lennukist välja ja tundsin, et olen olnud Kreekas ainult ühe päeva…6 kuud läks nagu linnulennult.
Kreekas viibitud aeg oli imetore ja tutvusin seal paljude toredate kreeklaste ning inimestega paljudest erinevatest riikidest- pean tunnistama et igatsen neid inimesi väga palju. Samuti oli mul seal viibides võimalus Kreeka kultuuri ja inimeste elu üldisemas mõttes tundma õppida. Igatsen pidevaid kohvipause kohvikutes ja loomulikult ka toitu- nüüd pidevalt topin toitudesse sidrunimahla ja teen endale frapet, mis on külm kohv aga maitseb maruhästi. Feta juustust ei maksa rääkidagi, nii maitsev oli see. Kasutasin oma aega ka mõningaid naaberriike külastades.
Nüüd juba ootan tagasiminekut, kuna nii palju huvitavaid kohti jäi külastamata ja loomulikult Olümpose mägi tuleb ära vallutada- selleks juba teen vaikselt trenni 😀
See on minu viimane postitus siin blogis. Soovin kõikidele inimestele parimat kes maha jäid!!! Eriti suured tänud inimestele, kes tegid minu sealviibimise võimalikult toredaks ja kogemuste rikkaks: minu projekti koordinaator Eirini Skouli, mentor Vangelis Koutalis ja Sofia I. Georgeli.

Eno 🙂